Vi förenklar hemsidan och arrangerar våra arrangemang under parollen "Vårt Bunkeflostrand". Här en tillbakablick på tidigare info på hemsidanDet första året som beskrivs är 2007 då föreningen gav ut Bunkeflobladet samt genomförde en massa aktiviteter varav några fortfarande genomförs. Man hade loppmarknad, möte och manifestation kring trafiksituationen, Valborgsfirande, julmarknad, föreningsdag samt en dag för att marknadsföra föreningen. Åren därpå fortsatte i samma anda.
2009 var Valborgsfirande oförglömligt med Marianne Mörk som vårtalare. Dessutom hölls informationsmöte om barnsäkerhet och energi o klimatrådgivning samt en poesitävling. Synd att vi inte har några sparade alster från den.
2010 hölls informationsmöte om trädgård och inredning.
2011 genomfördes floraexkursion och fågelvandring samt en afterworksamling.
2012 var ett aktivt år då förutom våra stående aktiviteter hade informationsmöte om trädgård, hus och närmiljö och husdjur. Dessutom genomfördes fågelvandring och dikttävling
2013handlade informationsmötet om Grannar mot brott. Arnold äventyraren hade en berättarkväll och tillsammans med polisen genomfördes cykeldagar.
2014 var Mikael Bergstrand inbjuden till berättarkväll. Arbetet kring Grannar mor Brott fortsatte. Nya ämnen som presenterades på informationskvällar handlade om astronomi och om att sälja hus.
2015 genomfördes vår första skräpplockardag och invigning av vårt utegym. Ewa Gun Westford var inbjuden till informationskväll.
2016 berättade Rolf Axel Nordström om sitt arbete på Ängavallen och motionsloppet Run for Hope genomfördes.
2017 var det återigen dags för Marianne Mörk som vårtalare. Under året genomfördes barnloppis, sommarmarknad, helikopterflygning samt hus och hantverksmässa samt julmarknad
2018 var Karin Laserow inbjuden till berättarkväll och Bo Hagström pratade om sin bok ”Solens mat”.
2019
2020 pandemi
2021 pandemi
2022Äntligen kunde vårt omtyckta Valborgsfirande genomföras. Scouterna hjälpte till att genomföra fackeltåget tillsammans med oss och kyrkokören sjöng för oss igen. Våra strandängar är så skyddade nu att platsen för bålet behövde flyttas. Vi har kommit igång med strandrensning vid Lernacken och städdagar både vår och höst Helikopterflygningen kunde också komma igång igen. Dessutom samarbetade vi med fritidsgården kring julmarknad och barnloppis.